Het metaverse en de revolutie die het gaat veroorzaken - Ball, Matthew, ....- (Amsterdam : A.W. Bruna Uitgevers B.V., 2022)
Een heldere en diepgaande analyse van het metaverse, de technologieën die het mogelijk maken en de impact die het gaat hebben op ons dagelijks leven en de economie.
The metaverse and how it will revolutionize everything
Keywords: Internet en maatschappij; Kunstmatige intelligentie; Metaverse