De nieuwe vriend van Robbe en Bas - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Tom tekent graag. Maar niemand van zijn vrienden deelt die passie. Zij spelen liever voetbal of verstoppertje. Ze lachen met Tom. Tom voelt zich alleen. Maar dan komt hij Robbe tegen. Hij is Bas kwijt. Tom heeft een idee om Bas terug te vinden. Zijn tekentalent komt nu goed van pas!
AVI-M5
Keywords: Leesboeken Lager onderwijs