In het ziekenhuis / De sneeuwmannen - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Strip: In het ziekenhuis: Robbe is ziek. Hij moet een nacht in het ziekenhuis blijven. Maar een nacht zonder Bas? Dat wil Robbe niet!
Verhaal: De sneeuwmannen: Het sneeuwt! Robbe en Bas maken een sneeuwman. Oom Cactus vertelt dat sneeuwmannen niet graag alleen zijn. Dan gaan ze weg! Gaat deze sneeuwman ook weg?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken; lager onderwijs