Het beste baasje - Ollivier, Reina, ....-; Boisnard, Annette, 1951- (Averbode : Averbode, 2022)
Sem, Mak en Kit houden een wedstrijd. Welke poes heeft het beste baasje? De winnaar krijgt uiteraard een prijs. Maar welke prijs?
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI START-AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.