Niels is nat - Haché, Anne, ....-; Ollivier, Reina, ....-; Frély, Gilles, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Niels heeft geen geluk. Hij valt in de vijver. En hij is kletsnat. Hoe komt hij nu aan droge kleren.
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI START-AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.