Plons - Lafond, Marie-Hélène, ....-; Dankerleroux, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Om aan de zomerse hitte van de savanne te ontsnappen, liggen Leeuw, Gazelle en Aap in de schaduw van de baobabs. Ze willen graag een frisse plons maken, maar Nijlpaard is niet van plan om haar kleine meertje te delen. Een humoristisch verhaal over delen en samen spelen.
3-5
Keywords: Gevoelens - gedrag