Bob en Pablo - Rabe, Evelyne, ....-; Stevens, Mathieu, ....-; Debergh, Nona, 1992-; Ruyters, Nele, ....-; Devlaminck, Irene, ....-; Evrard, Sherina, ....-; Pauwels, Nathalie, ....-; Larivière, Jana, ....-; Larivière, Joyce, ....-; Vandecasteele, Josse, ....-; Van Wichelen, Ruth, ....-; Van Dam, Chris, ....- (Gent : Academia Press, 2015)
Op een dag landt de avontuurlijke pinguïn Pablo op de Noordpool. Hij ontmoet daar Bob, een ijsbeer die niet weet wat zijn kwaliteiten zijn. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar de kwaliteiten van Bob en vertrekken ze op een spannende ontdekkingstocht.
Bijhorend inspiratieboek 'Mama, papa, weet je ... ? Ik heb kwaliteiten! (ISBN 9789038224633)
Dit prentenboek werd ontwikkeld tijdens de opleiding 'Bachelor Orthopedagogie' aan de Hogeschool Gent in samenwerking met de school Kasterlinden te St.-Agatha-Berchem en Chris Van Dam (praktijklector aan de Hogeschool Gent en staflid aan het Korzybski Instituut).
3-5
Keywords: Vriendschap; Gevoelens-Gedrag