Framers : wat mensen beter kunnen dan computers - Cukier, Kenneth, ....-; Mayer-Schonberger, Viktor, ....-; de Véricourt, Francis, ....- (Amsterdam : Maven Publishing, 2022)
Kunstmatige intelligentie wordt steeds slimmer, maar wij mensen hebben één geheim wapen: framen. Bestsellerauteurs Kenneth Cukier, Viktor Mayer-Schönberger en Francis de Véricourt laten met overtuigende voorbeelden en het nieuwste onderzoek zien waarom ieder mens een framer is en hoe je deze uniek menselijke vaardigheid bewust kunt gebruiken om tot innovatieve en betere beslissingen te komen.
Framers : human advantage in an age of technology and turmoil
Keywords: Informatiemaatschappij; Kunstmatige intelligentie