Internetresearch & datajournalistiek - Dasselaar, Andrew, ....-; Vermanen, Jerry, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2022)
Hoe kom ik erachter waar een foto op internet is gemaakt? Waar bevindt zich de drugshandel op het dark web, het onzichtbare deel van internet? En is er een makkelijke manier om mijn journalistieke onderzoek naar armoede te visualiseren? Op deze en vele andere vragen geven Andrew Dasselaar en Jerry Vermanen antwoord in de zevende, herziene editie van het Handboek Internetresearch en Datajournalistiek. In 18 praktische hoofdstukken leren journalisten, studenten, wetenschappers en andere nieuwsgierige mensen hoe ze onderzoeksvragen beter kunnen formuleren en sneller kunnen beantwoorden.
Ook verschenen onder de titel: Internetresearch ; deze editie uitgebreid met focus naar internetjournalistiek
Keywords: Internetjournalistiek