Deskundig begeleiden van ouderen - Van Assche, Lies, ....-; Van de Ven, Luc, ....- (Brugge : Vanden Broele, 2022)
Werken in de ouderenzorg betekent voor professionele hulpverleners een serieuze uitdaging. Naast de basale zorgtaken die ze opnemen, wordt van hen verwacht dat ze deskundig omgaan met senioren en hun familie. Dit zowel in het woonzorgcentrum, de thuiszorg als het ziekenhuis. Deze publicatie biedt hulpverleners inspiratie om de kwaliteit van de begeleiding van ouderen en hun familie naar een hoger niveau te tillen. De aanvullende e-learningmodule bevat filmpjes, vragen en opdrachten en laat de lezer toe de behandelde thema’s op zijn of haar eigen tempo verder te verwerken en toe te passen op fictieve casussen.
Keywords: Ouderenzorg