Superkat : bijzonder gewoon - Sakalli, Cora, ....-; van den Brink, Berber, ....- (Amsterdam : Moon, 2022)
Piek wil een kat. Maar geen gewone kat, nee, Piek wil een heel BIJZONDERE kat. Vol verwachting gaat ze naar de beste uitvinder van het land. Hij gaat meteen aan de slag en een week later kan Piek haar bijzondere kat ophalen. En wauw, wat is hij mooi! Piek is súpertrots op Superkat. Maar dan komt ze erachter dat Superkat misschien een beetje té bijzonder is. Is gewoon zijn misschien bijzonder genoeg?
3-5
Keywords: Vriendschap met dieren; Huisdieren