Waar is Malo? - Dek, Maria, ....- (Amsterdam : Boycott, 2019)
Malo de spitsmuis had zijn vriend Poto beloofd hem te helpen, maar hij is stiekem weggevlucht om te spelen op de nieuwe draaimolen. Als hij daar aankomt, voelt hij zich plotseling helemaal alleen. Kan Malo het weer goedmaken met zijn vriendjes?
3-5
Keywords: Vriendschap