Letters - Loman, Sam, ....- (Amsterdam : Clavis, 2022)
Hoera, Mara is jarig! Mama toont Skip de letters van zijn naam, zodat hij zelf een mooie kaart voor Mara kan schrijven. Skip leert ook een heleboel andere letters, zoals de C van 'cadeau', de F van 'feest', de J van 'jas' en de K van 'konijn'. En Mara heeft de lekkerste letter van allemaal: de T van taart!
3-5
Keywords: Letters. -- taal