Kikker leert vormen : naar Max Velthuijs - Velthuijs, Max, 1923-2005 (Amsterdam : Leopold, 2022)
Kikker leert vormen. Doe je mee? Als je goed kijkt, zie je ze overal! Kikker wil kamperen. Rat heeft een tent. De tent begint als rol: een cirkel. Kikker en Rat zetten hem op met lijnen en dan staat hij ineens als... een driehoek.
3-5
Keywords: Vormen