Zorg je mee voor de natuur? - Slegers, Liesbet, 1975- (Antwerpen : Standaard Uitgeverij, 2022)
Rosie draagt zorg voor de natuur. Door kleine acties draagt ze al haar steentje bij: afval sorteren, de kraan niet laten lopen bij het tanden poetsen, een bijvriendelijk plekje maken in de tuin, knutselen met afval, een broodtrommel en een drinkbus meenemen naar school, … Ontdek samen met Rosie hoe je in huis, op school en in de tuin voor de natuur kunt zorgen.
3-5
Keywords: Milieu