Vormen - van den Berg, Esther, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
Worm is goed in vorm. Overal komt hij vormen tegen: cirkels, vierkanten, driehoeken... Zelfs een ster! Hij kan de vormen ook voordoen met zijn lange lijf. Zie jij ze allemaal?
3-5
Keywords: Vormen