Kleuren - van den Berg, Esther, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Worm geeft een feestje, daarom gaat hij in de stad boodschappen doen. Ga samen met Worm op zoek naar alles wat hij nodig heeft, en ontdek tijdens het winkelen verschillende kleuren.
3-5
Keywords: Kleuren