Het orkest : zoek de orkestleden over de hele wereld - Perarnau, Chloé, ....- (Amsterdam : Boycott, 2020)
Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Vanuit verschillende wereldsteden krijgt de orkestdirigent ansichtkaarten opgestuurd. Samen met zijn trouwe assistent reist de dirigent de wereld rond om de orkestleden te vinden. De violisten vinden ze terug in Tokyo, de harpist in Porto, de trompettisten in Rio en de fluitisten in Abidjan.
3-5
Keywords: Zoekboeken