Meneer Beer heeft honger - Aracil, Virginie, ....- (Antwerpen : Oogappel, 2022)
Meneer Beer neemt je mee op een heerlijk smaakavontuur: zoet, zout, zuur, umami en nog veel meer! Kijk onder de flapjes, leer de namen van smaken en voedsel van over de hele wereld en vier mee met een heerlijk pop-upfeest.
3-5
Keywords: Smaken. -- Eten - Drinken