Het verhaal van Donker - Kok, Marit, ....- (Amsterdam : Condor, 2022)
Ga mee op reis door de betovernde wereld van Donker... Donker is bang. Bang voor de nacht. Maar als er een mooi lampenlichtje in zijn slaapkamer verschijnt, besluit hij het toch te volgen. Het lampje leidt hem langs ritselende bossen, glinsterende grotten en een vlammende vuurtoren. Zo ontdekt Donker hoe prachtig de nacht is!
3-5
Keywords: Duisternis; Bang zijn