Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek - Segers, Gunter, ....- (Aartselaar : Zuidnederlandse Uitgeverij, 2018)
Welkom in de vrolijke wereld van Sinterklaas en zijn Pieten! Neem een kijkje in de sinterlijke opslagplaats waar de Inpakpieten het speelgoed verzamelen en in de keuken waar de Bakpieten druk aan het werk zijn. Ontdek hoe de boot van Sinterklaas er vanbinnen uitziet en juich mee met de vele kinderen die Sinterklaas bij zijn aankomst verwelkomen. Er is zoveel te zien en te ontdekken! Midden in deze bonte drukte zijn een heleboel dingen verstopt. Lees de tekst voor en laat je kind zoeken, kijken en ontdekken! Op elke pagina heeft een wel erg luie Piet zich verstopt. Hij slaapt het hele boek door! Kan jouw kind hem vinden?
3-5
Keywords: Zoekboek Sinterklaas