Op stap met de roze bril : een oplossingsgericht spel voor ouderen - Hurlebusch, Amra, ....- (Brugge : Uitgeverij Vanden Broele, 2019)
Dit bordspel is een hulpmiddel om met ouderen in gesprek te gaan over positieve onderwerpen. De professionele begeleiding kan gebeuren vanuit verschillende beroepsinvalshoeken en in verschillende settings.
De inspiratie voor de ontwikkeling van dit spel werd opgedaan in de opleiding in de oplossingsgerichte cognitieve en systemische therapie en begeleiding van het Korzybski-instituut België.
Keywords: Geriatrie; Ouderen; Ouderenzorg; Gezelschapsspellen ; bordspel