Een bos vol confetti : theaterlezen over de natuur - Kraijo, Inek, ....-; Verhelst, Marlies, ....-; Panders, Wendy, ....- ([Dordrecht] : Uitgeverij De Inktvis, 2022)
Korte theaterteksten over het thema natuur om samen voor te dragen. Met kleurenillustraties.
Vanaf 8 jaar
Keywords: Lager onderwijs; Natuur; Samenleesboek; Theaterlezen