Een wonderprachtig dier : een dierengedicht voor elke dag van het jaar. - Teckentrup, Britta, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, 2021)
Thematische bloemlezing voor alle leeftijden rond het thema dieren, voor elke dag van het jaar is er een gedicht van verschillende dichters opgenomen.
Tiger, tiger, burning bright! : an animal poem for every day of the yea
Keywords: Dieren; Gedicht elke dag; Poëzie