(S)toverij met frieten : de geest van het Nevelbos - De Bel, Marc, 1954-; Bosschaert, Jan, 1957- (Antwerpen : Houtekiet, 2022)
Mona speelt de Boself in een toneelstuk en helpt opa bij het bouwen van een kijkboomhut in het bos. Hierbij komt ze alles te weten over een excentrieke betovergrootvader wiens geest nog altijd in het bos rondzweeft. Met zwart-witillustraties.
9-11 jaar
Keywords: Avonturenverhalen; Grootouders; Humor