(S)Toverij met frieten : het testament van bompie Bombus - De Bel, Marc, 1954-; Bosschaert, Jan, 1957- (Antwerpen : Houtekiet, 2022)
Titus heeft Mona uitgenodigd op zijn verjaardagsfeestje in Houtegem. Het belooft dus een prettig weerzien te worden. Zeker omdat Titus voor een leuke verrassing heeft gezorgd. Maar ook Mona heeft een verrassing voor haar vriend. Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Een steenrijke Chinees heeft zijn oog laten vallen op oma’s geliefde Spierewietkasteeltje. Hij wil het platgooien en er een plastic flessen-fabriek bouwen. En wie strooit er intussen die giftige hondenkoeken voor het vossenhol in het Nevelbos? En bestaat die muntenschat van bompie Bombus nu echt of niet?
9-11
Keywords: Avonturenverhalen; Verjaardagsfeestje