Kijk uit voor die mammoet! : Marco Kunst; Jan De Kinder. - Kunst, Marco, 1966-; De Kinder, Jan, 1964- (Tilburg : Zwijsen, 2022)
Dit spannende toneelleesboek op AVI E5 lees je samen hardop voor. Je speelt eigenlijk een soort toneelstukje, maar dan zonder podium. Speel je rol zo goed mogelijk en bedenk welke stem het best bij je rol past. Dat is nog eens leuk lezen! Tygo en Naomi zijn erbij als de eerste tijdmachine wordt uitgeprobeerd. Het is geweldig! Al gebeuren er wel erg gekke dingen. In de pauze sluipen de kinderen terug naar de zaal waar de tijdmachine staat. En dan … KIJK UIT VOOR DIE MAMMOET!!!
8+
Keywords: Tijdmachine; Toneellezen