Volg de pijlen - van der Zanden, Monique, 1961-; van Vliet, Helen, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2022)
Sem en Doortje volgen pijlen van krijt. Het is een gek spoor. En ze vinden rare briefjes. Maar wat vinden ze aan het eind? Lees maar gauw! Lees dit boek met een vriend. Lees om de beurt. Veel lol!
6-8
Keywords: Toneelteksten