Attentie, koe op het spoor! - Noort, Selma, ....-; Meirink, Tineke, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2022)
Wouter en Loena gaan naar het feestje van Bram. Voordat ze in de trein stappen, geeft mama een kus. 'Jullie vertrekken zo,' zegt ze. 'Tante Merel haalt jullie op, hoor!' En dan gaat ze weg, want alles lijkt in orde. Maar ... onderweg blijft de trein stilstaan! Dit boek lees je samen hardop. Je mag kiezen wie wilt lezen: Wouter of Loena. Het lijkt op toneelspelen. Dus lees zo echt, zo grappig of zo boos mogelijk.
6-8 jaar
Keywords: Toneelteksten