De Bakkersstraatbende - Wouda, Suzanne, ....-; Holland, Katrien, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2022)
Welkom in de Bakkersstraat. Een straat waar nooit iets gebeurt. Tot vandaag dan. Ineens rijdt er een auto tegen een lantaarnpaal en lopen er muizen tussen de kroketten door. Charlie en haar vrienden gaan op zoek naar de oorzaak van deze vreemde gebeurtenissen. Maar ze komen erachter dat voor detective spelen helemaal niet zo simpel is. Ze zijn tenslotte Sherlock Holmes niet! Of stiekem toch wel? Als je dit boek gaat lezen, zul je horen wat er gebeurt. Horen ja ... Het is de bedoeling dat jij hardop gaat lezen. Samen met een vriend of vriendin speel je de verschillende rollen in het verhaal. Veel plezier!
9-11 jaar
Keywords: Toneelteksten