Education Full Text. (S.l. : s.n.)
Education Full Text is een wetenschappelijke databank voor onderwijsstudenten, -professionals en -beleidsmakers. Het bevat full-texttijdschriften op het gebied van onderwijs en gerelateerde disciplines, en omvat onder meer uitgebreide informatie over bijzonder onderwijs. // Education Full Text is a research database for education students, professionals and policymakers. It includes full-text education journals that cover the essentials of education and related fields of study, including in-depth coverage of special education.
Keywords: Bijzonder onderwijs; Onderwijs