De verboden tuin van toen - van der Zanden, Monique, 1961-; van Vliet, Helen, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2022)
Bart-Jan Vingervlugh (met h!) logeert met frisse tegenzin bij zijn kouwekakfamilie oom Bernard en tante Gisèl. Een deel van het grote landgoed is verboden terrein voor hem. Als Bart-Jan ontdekt waarom dat zo is, wordt zijn logeerpartij opeens héél bijzonder ... Hoi, ik ben Bart-Jan. Zou jij in dit avontuur mij willen zijn, of bijvoorbeeld mijn kouwekaktante Gisèl, of ... mijn bovenstebeste hond Diesel? Dit boek is zo geschreven dat dat kan! Lees het samen met iemand anders hardop. Veel plezier!
9-11
Keywords: Toneelteksten