Soortenschat : kindercanon van de natuur in de Lage Landen - Roebers, Geert-Jan, ....-; Fannes, Pieter, ....- (Haarlem : Gottmer, 2022)
Soortenschat helpt je om de planten en dieren van Nederland en België te kennen. Stap voor stap, met grappige tips en trucs, zodat je ze nooit meer vergeet. En je zult het direct al merken: hoe meer soorten je kent, hoe meer je ziet en hoe leuker het wordt.
9-11
Keywords: Natuur