Hier zijn Ari en Loek - De Vries, Yvonne, ....-; Verstegen, Jeska, ....- ([Hoorn]. Hoogland en Van Klaveren, 2020)
Ari’s moeder Jikke en Loeks vader Guus gaan samenwonen, en Ari en Loek dus ook! Ze verhuizen naar een groot wit huis met groene luiken. Dat is gezellig, maar soms ook best ingewikkeld. Want hoe werkt dat eigenlijk, beetje-broer en beetje-zus zijn? Bundel met 31 verhalen en veel tekeningen in kleur. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.
Vanaf 5 jaar
Keywords: Kleuteronderwijs; Lager onderwijs; Nieuw samengesteld gezin; Voorleesverhaal