Sprekende harten, strijdende zwaardenmoeilijk gedrag bij kinderen en jongeren : visie op verfijnde pedagogiek : moeilijk gedrag bij kinderen en jongeren : visie op verfijnde pedagogiek - Van Lommel, Katelijne, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Praktijkgids en pleidooi voor een verfijnde preventieve, ondersteunende benadering van gedragsmoeilijkheden.
Keywords: Gedragsstoornissen jongeren; Gedragsstoornissen kinderen