Rimpelingen in het hoofd van ouderen : over psychische problemen, het brein en het leven - Vandenbulcke, Mathieu, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2022)
Over ouder worden wordt er veel gepraat. Iedereen droomt ervan om oud te worden met een rustig gemoed en een heldere geest, maar het is niet aan iedereen gegeven. In dit boek ontdek je wat er allemaal kan mislopen in de hoofden van ouderen. Aan de hand van jarenlange extpertise en meeslepende verhalen brengt dit boek de wetenschap over geestelijke gezondheidsproblemen bij ouderen tot leven. Rimpelingen in het hoofd van ouderen is een diepmenselijk verhaal over de uitdagingen die gepaard gaan met het ouder worden, en biedt een weg voorbij de vooroordelen. Bovenal is het een hoopvol en positief verhaal over de realiteit van ouder worden, over de kracht van medische vooruitgang en de schoonheid van ons brein.
Keywords: Psychogeriatrie