Generatie groei : hoe kennis van het jonge brein de toekomst vormgeeft - Loop, Marie, ....- (Kalmthout : Pelcmans Pro, 2020)
Beschrijving van een visie op het begeleiden van jongeren in hun leerproces opdat ze hun talenten kunnen ontwikkelen en zich kunnen voorbereiden op een toekomst in een snel veranderende en onvoorspelbaar wordende samenleving, met handvatten voor ouders en leerkrachten om te kunnen inspelen op de vermogens en leerbehoeften van kinderen en jongeren.
Keywords: Neuropsychologie jongeren; Neuropsychologie kinderen; Opvoeding