Later word ik koningin : toolbox schaken met één kind ; schaken met een groep - Minne, Christel, ....-; Diriq, ....- (Landegem : Thinkers Publishing, 2022)
In de toolbox vind je tal van spelletjes en tips zodat je stap voor stap het schaken kan aanleren. Ze zijn ontstaan vanuit een jarenlange praktijkervaring met kleuters.
Bij deze toolbox hoort het prentenboek Later word ik koningin. Help! Mijn kleuter wil schaken en ik ken er niets van.
Keerdruk
Keywords: Schaken