Coëlho : zakwoordenboek der geneeskunde - Jochems, A. A. F., ....-; Joosten, F. W. M. G., ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2020)
Dit geneeskundig woordenboek is een onmisbaar vraagbaak voor studenten en professionals in medische, paramedische, farmaceutische, verpleegkundige en verzorgende beroepen. Het omvat meer dan 40.000 termen en afkortingen die in de medische en aanverwante vakgebieden gangbaar zijn en is ook verkrijgbaar als app voor een iPhone of iPad. Het Coëlho Zakwoordenboek der Geneeskunde geldt al meer dan 70 jaar als een handzaam, degelijk en volledig naslagwerk. Bij veel trefwoorden zijn niet alleen de omschrijvingen uitvoerig, maar wordt ook een verband gelegd met andere medische termen. in deze uitgave zijn nieuwe (internationale) begrippen en afkortingen toegevoegd en 2000 bestaande omschrijvingen geactualiseerd.
Keywords: Geneeskunde