Trainen : een praktijkgids - De Galan, Karin, ....- (Amsterdam : Pearson Benelux, 2021)
In Trainen – Een praktijkgids geeft Karin de Galan een helder en toegankelijk overzicht van alle aspecten van het trainersvak. Effectieve trainingen ontwerpen, trainersvaardigheden, rollenspellen begeleiden en omgaan met lastige situaties in de groep – het komt allemaal aan de orde. Karin combineert wetenschappelijke inzichten met haar eigen ervaring. Dankzij een duidelijke uitleg en een schat aan praktijkvoorbeelden is het boek een feest voor startende én ervaren trainers.
Keywords: Personeelsbeleid