Wijzer in ontwikkelingsstoornissen : een overzicht van theorie en praktijk - Van De Voorde, Séverine, 1980- (Leuven : Uitgeverij Acco, 2021)
Overzicht van functionele stoornissen bij kinderen, aansluitend bij de nieuwe versie van het internationaal classificatiesysteem DSM 5.
Keywords: DSM-5.; Ontwikkelingsstoornissen