Agent en boef : lol in de lucht - Veldkamp, Tjibbe, ....-; De Boer, Kees, ....- (Tielt : Lannoo, 2021)
De cel is leeg. Waar is boef? Agent gaat op zoek. Zoek je mee?
Vanaf 6.5 jaar
Keywords: Eerste lezertjes; Humor; Politie