Agent en boef : gekte onder de grond - Veldkamp, Tjibbe, ....-; de Boer, Kees, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Boef graaft een gat. Hij wil weg uit de cel. Dat mag niet van agent! Maar boef graaft door. Waar komt hij uit?
Vanaf 6,5 jaar
Keywords: Eerste lezertjes; Humor; Politie; Zoektochten