Agent en boef : de grap van boef-baard - Veldkam, Tjibbe, ....-; de Boer, Kees, ....- (Tielt : Lannoo, 2021)
Boef is een piraat. Maar Agent doet de was. Hij heeft geen tijd. Dan rent Boef weg. Dat mag niet! Pakt Agent Boef? Of is Boef te snel?
Vanaf 7 jaar
Keywords: Eerste lezertjes; Humor; Piraat; Politie