Als je naar de aarde komt - Blackall, Sophie, ....-; Hagen, Hans (Johannes Clasinus), 1955-; Hagen, Monique, 1956- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2020)
Wat zou een buitenaards wezen over onze planeet moeten weten? Sophie Blackall vroeg het aan kinderen uit alle werelddelen. In deze grappige handleiding voor de aarde roept ze ons op om goed voor de wereld te zorgen. En ook voor elkaar.
3-5
Keywords: Dagelijks leven