Agent en boef : bravo voor Boefini - Veldkamp, Tjibbe, ....-; de Boer, Kees, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Boef verandert in Boefini en weet door een goocheltruc uit de gevangenis te ontsnappen. Agent gaat achter hem aan. Het wordt een dag vol goocheltrucs! Met kleurenillustraties. AVI M4. Vanaf ca. 7 jaar.
Vanaf 7 jaar
Keywords: Eerste lezertjes; Goocheltruc; Humor; Politie