Fabels - de La Fontaine, Jean, 1621-1695; Dautremer, Rebecca, ....-; Franck, Ed, 1941- (Antwerpen : Infodok/Standaard Uitgeverij, 2022)
Jean de La Fontaine werd iets meer dan 400 jaar geleden geboren. Ter gelegenheid daarvan verschijnt er een nieuwe, frisse editie met prachtige illustraties van Rébecca Dautremer. In deze uitgave vinden we 26 fabels: een nonchalante haas wordt ingehaald door een langzame maar gehaaste schildpad, een kraai die lijkt op Pavarotti laat zich uitkleden door een vleiende vos, en nog veel meer. In een hedendaagse hertaling van Ed Franck.
9-12
Keywords: Dierenverhalen