Brief aan mijn kind - Dendievel, Leen, ....- (Antwerpen : Horizon, 2021)
In brief aan mijn kind geeft een vader onmisbare levenslessen door aan zijn kinderen, lessen die tot in de kern gaan. Het is een boek voor je kinderen, je kleinkinderen, schoonkinderen, leerlingen en misschien wel voor jou. Misschien heb jij nog iets te leren, want leren doen we tot het einde van onze dagen. Het zijn de dingen waarvan je wou dat je ze al lang wist.
Keywords: Levenslessen; Vaders