Pippi Langkous - Lindgren, Astrid, ....- (Amsterdam : Ploegsma, 2022)
Iedereen kent Pippi Langkous, het sterkste meisje van de wereld! Ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, niet helemáál alleen, want ze heeft een aapje en een paard. Gelukkig komt haar vader soms langs om een nieuwe koffer met gouden tientjes te brengen. Samen met buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de gekste avonturen! In deze uitgave ter ere van haar 75e verjaardag vind je Pippi Langkous, Pippi Langkous gaat aan boord, Pippi Langkous in Taka-Tukaland én het verhaal achter de roodharige heldin. Perfect voor iedereen die eeuwig kind wil blijven!
Uitgave ter ere van de 75ste verjaardag van de heldin met achteraan het verhaal achter Pippi Langkous.
Keywords: Avonturenverhalen