Babydieren : kijk en voel - Huisman, Fiona, ....- (Ede : Lantaarn, 2020)
Voel eens hoe zacht de vacht en de veren zijn van de de jonge leeuw, het jonge hondje, de jonge vogeltjes en de eendenkuikens? Maar de baby-olifant voelt heel anders. Oblong hardkartonnen prentenboek met fris gekleurde illustraties, tekst op rijm en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.
Vanaf 2 jaar
Keywords: Babydieren. -- Dieren; Kijk- en voelboekje